Mariestad mötte Lidköping i Tioträffen

29 JAN 2012 17:44
Samtidigt som Nadal och Djokovic spelade final i Melbourne spelades det juniortennis i Lambihallen då Mariestad mötte Lidköping/Råda i TioTräffen.

• Skapad: 29 JAN 2012 17:44

Alexandra Jansson visade prov på bra teknik i grundslagen och vann sin match mot Elina med 6-0.

Melinda Edvinnson fick en tuff match mot Viktor från Lidköping men jobbade till sig ett game i matchen som slutade 1-6. Tillsammans med Alexandra vann Melinda sen i dubbel med 6-4.

Ella Nilsson som förlorade sin singelmatch med 1-6 fick även hon revanch i dubbeln tillsamans med Anton Jansson och vann med 6-2.

Anton Jansson, som för dagen fick hoppa in för sjuka Hilda Grahn, vann sin singelmatch med 6-0. När Anton får in sina hårda forehands är det inte många som kan hålla emot.

Bra kämpat allihop!

Skribent: Kjell-Åke Nilsson