Hoppa till sidans innehåll

Mariestad mötte Lidköping i Tioträffen

29 JAN 2012 17:44
Samtidigt som Nadal och Djokovic spelade final i Melbourne spelades det juniortennis i Lambihallen då Mariestad mötte Lidköping/Råda i TioTräffen.

  • Skapad: 29 JAN 2012 17:44

Alexandra Jansson visade prov på bra teknik i grundslagen och vann sin match mot Elina med 6-0.

Melinda Edvinnson fick en tuff match mot Viktor från Lidköping men jobbade till sig ett game i matchen som slutade 1-6. Tillsammans med Alexandra vann Melinda sen i dubbel med 6-4.

Ella Nilsson som förlorade sin singelmatch med 1-6 fick även hon revanch i dubbeln tillsamans med Anton Jansson och vann med 6-2.

Anton Jansson, som för dagen fick hoppa in för sjuka Hilda Grahn, vann sin singelmatch med 6-0. När Anton får in sina hårda forehands är det inte många som kan hålla emot.

Bra kämpat allihop!

Skribent: Kjell-Åke Nilsson

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen