Hoppa till sidans innehåll

Matchspelet på onsdagar!

23 OKT 2013 22:59
Varje onsdag mellan kl. 16-18 är det matchspel i Lambihallen. Matcherna är en del av träningsupplägget för juniorerna och innebär att de får mycket matchträning hemma i klubben.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:35

Varje match varar 1 timme och när tiden gått slutar man oavsett vad det står. Och varje onsdag varvar man runt så man inte spelar mot samma jämt.

Främst är det klubbens tävlingsjuniorer som är med på matchspelet men också andra är med, vilket innebär nyttig neråt och uppåtsparring för alla. Det här är ett perfekt och uppskattat upplägg för klubbens juniorer som i och med detta får matcher varje vecka. Det hela är organiserat av MTK´s huvudtränare Carin Nilsson. Dessutom är Hanna Johansson på plats mellan 16-17 för att övervaka matcherna för de yngre. Om någon har förhinder måste man meddela och då ringer Carin in en ersättare, vilket har funkat perfekt hela hösten.

På videoklippet ser ni Julia Nilsson gå en match mot Simon Svensson som spelar i MTK´s herrlag.

Hur matchen slutade? Jo, Simon vann med 6-4, 3-0.

Simon spelade för övrigt en match mot Sandra Erlandsson timman innan.

Dessutom spelade Alexdra Jansson mot Elin Johannson och Samuel Nordin mötte Anton Jansson.

Skribent: Magnus Olsson

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen