Hoppa till sidans innehåll

Mer från Hammarö

17 FEB 2016 20:21
Mer information från en lyckad resa till Hammarö
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2016 21:21

Lyckad Tävlingsresa till Hammarö !

 

Under två helger har nu Mariestads TK varit på tävlingsresa till Hammarö, vi har levt och sovit i Hammarö tennishall, med på resan var också spelare från Skövde TF och Tibro Tk. Tränarna har varit med och sett spelarna spela.

15 spelare har spelat och 9 st från Mariestad, dom har skött sig mycket bra. Vi hade många bra placeringar i tävlingen.

Tuva Winberg och Noel Kindbom gick till final i sina klasser efter bra spel från båda.

Övriga som var med från Mariestad var Anton Jansson, Anton Lundell, Petter Ryberg, det var poolspel och B-slutspel i dessa klasser så alla fick spela mer än en match, och några pokaler fick dom också med sig hem, alla skötte sig exemplariskt.

Olle Eriksson, Melker Rundgren, Ellen Lund och Felicia Söderström var också med i yngsta 10-års klassen, där spelades kortare sprintmatcher och alla vann minst tre matcher var. Alla fick pris !!!

Vi hade också några av våra veteranherrar med i tävlingen förra helgen, Johan Wulcan, Håkan Dehlen och Magnus Torstensson.

Där vann Johan efter en hård final mot Håkan men ren Mariestadsfinal var det.

Under denna helgen hade vi också  Arvid Hagejärd som var i Trollhättan och spelade P10 klassen, efter bra spel lyckades han ta sig ända till final.

Skribent: Pernilla Ekström

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen