Midsommartrofén

12 MAJ 2016 19:00
Klubb- och tävlingsresa Midsommartrofén i Skövde 20-23/6. Här kommer information från Carin om resan och hur du ska anmäla dig.
  • Skapad: 12 MAJ 2016 19:00

Hej!

Mån-tors v.25 kommer vi att arrangera en klubbresa till Midsommartrofén i Skövde.

Detta är en tävlingslägerresa så man kommer kombinera mycket matcher med mycket träning.

Utöver tennisen kommer vi att hitta på andra roliga aktiviteter för att stärka sammanhållningen i klubben!!

Man måste vara med i minst 2 dagar på lägret.

Mariestads TK,  Skövde TF och Tibro TK är på lägret tillsammans  och tränare  är Daniel Nilsson och Sebastian Larsson. ( ev Carin )

Vänersborgs TK och Tobias Nilsson kommer också vara med hela veckan med sina spelare.

!!!OBS!! Sista anmälningsdagen till MIDSOMMARTROFÉN och lägret är 4 juni

OBS! Man får inte anmäla sig i både 10 och 13 års klass.

Anmälan till tävlingen görs på www.tentour.se

Anmälan till lägret görs till This is a mailto link

Klasser: PS10, PS13ABC, PS14, PS16, HS, GD, FS10, FS13ABC, FS14, FS16, DS

GD = Generationsdubbel

Poolspel i 10 års. ABC klasser i 13års.

10 års och 13års startar den 20/6, övriga klasser startar den 21/6.

Information om klubbresan:

Resa:

För dom som spelar den 20/6 kommer vi åka till Skövde på eftermiddag/kvällen sön den 19/6. Övriga tar sig till Skövde på egen hand dagen innan man spelar. Hemresa sker samma dag eller dagen efter man har spelat klart i tävlingen. Man måste vara med i minst 2 dagar på lägret.

Boende:

Vi kommer bo tillsammans i Skövde tennishall. Vänersborgs Tk kommer också vara där så träning med dom kommer det bli.

Mat:

Frukost och mat kvällen ingår i priset. Medtag lunchpeng och ev mellanmål.

Träning/inbollning:

Vi kommer att fixa inbollning innan matcherna startar och eventuell träning efter matcherna. Vi kommer även arrangera träningar i hallen och på grusbanorna i Skultorp/Tibro. Det kommer även bli en del fysträning. Tanken är att oavsett om man spelar match eller inte så ska alla få spela mycket tennis under dagarna.

Coaching/support:

Innan matcherna kommer man prata med någon av tränarna om sin gameplan och efter matcherna kommer man prata med någon av tränarna igen om hur man tycker matchen har gått, vad har jag gjort bra, vad har jag gjort dåligt m m.

När man inte spelar match vill vi att man hejar på varandra och sitter med oss tränare och kollar när dem andra spelar match!!

Dels är det kul för er klubbkompis med stöd men också nyttigt för er att sitta tillsammans med en tränare och analysera spelet.

Föräldrar:

Eftersom det är en klubbresa så vill vi inte att några andra föräldrar än ledare och tränare ska åka med. Vi ser gärna att spelarna ska klara sig själva tillsammans med oss ledare som är på plats. Givetvis får ni föräldrar komma och kolla när erat barn spelar match men i övrigt vill vi gärna att dom är där med oss och försöker klara sig själva!

Lottning och speltider:

Ni ansvarar själva för att veta när ni spelar.

Kostnad:

Lägret kostar 250 kr/dag. I priset ingår boende i tennishallen, frukost, mat på kvällen, träningar morgon och kväll och även under dagtid när tillfälle ges inomhus. och matchbevakning av tränarna. Man kommer få faktura på kostnaden efter lägret. Medtag pengar till lunch och mellanmål.

Tävlingsavgiften ingår ej.

Har ni övriga frågor tveka inte med att höra av er snarast!

Nu slipar vi formen fram till klubbresan till Midsommartrofén!!

Carin

Skribent: Pernilla Ekström