MTK:are på Maxitourtävling i Lidköping

02 MAR 2013 23:50
Lördagen den 2/3 var det Maxitourtävling i Lidköping. MTK representerades av Anna Berzell, Melinda Edvinsson, Noel Kindbom, Anton Jansson, Philip Hillqvist och minsta killen Arvid Hagejärd som utmanade spelarna.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:48

Det var spel i tre pooler på tre banor i tävlingen som pågick från kl. 14 till kl. 17. Alla spelade bra och umgicks med varandra mellan matcherna när de inte hejade på varandra i spelet. Och Arvid kämpade mot de större med mycket tålamod och spelglädje som bara han kan.

Skribent: Webbmaster