MTK hälsar alla välkomna till Alhagens grusbanor

29 APR 2012 22:36
Grusbanorna är öppna från 1 maj till september och bokas nu via internet.
  • Skapad: 29 APR 2012 22:36

MARIESTADS TENNISKLUBB INFORMERAR

MTK´s bokningsansvariga kan meddela att Alhagens grusbanor är öppna för spel 1 maj - sep.

Även grusbanorna bokas nu via internet.

Det är samma bokningssystem för UTE som INNE så man fortsätter att använda det användarkonto som man redan har. Man kan alltså fortsätta att boka också Lambihallens banor hela sommaren.

All information om bokning, priser, sommarkort mm. finns att läsa om på MTK´s bokningssida. Affischer kommer även att sättas upp både i hallen och nere i Alhagen.

Träningstider mm. måste läggas in i bokningssystemet så boka EJ innan detta har gjorts. Fr.o.m. 1 maj ska man dock kunna boka!

För dem som vill spela mycket tennis i sommar är MTK´s SOMMARKORT ett riktigt prisvärt alternativ och rekomenderas varmt! Senior 600 kr. Junior 400 kr. Sommarkorten gäller från 1 maj - 2 sep och extra bra är att korten gäller för spel både UTE och INNE. Man spelar med valfri spelare. Korten är personliga och innehavaren måstre vara en på banan. Man bokar som vanligt genom bokningssystemet.

För de juniorer som har köpt sommarkort inomhus under terminen så är sista giltighetsdag för dessa den 30 april,

Sommarkorten köper man via bokningssystemet.

Avboka ALLTID en tid som du inte kan använda. Under perioden 1 maj - 2 sep drar vi ner avbokningsgränsen från 4 timmar till att man bara måste boka av innan speltidens början för att man ska få pengar tillbaka till sitt spelkonto (sker automatiskt). Skulle det vara vatten på banan eller liknande och man på så sätt inte hinner boka av så är det bara att kontakta MTK´s bokningsansvariga så får man givetvis pengarna tillbaka på sitt spelkonto.

Efter spel ska HELA banan sopas med släpborstarna och linjerna sopas med linjeborstarna.

Om det skulle vara något fel, hål i banan eller liknande som behöver åtgärdas är det bra om ni meddelar klubben detta så att felen snabbt kan åtgärdas.

Bana 5 är inte färdig för spel ännu men beräknas bli klar för spel i veckan och kommer då att läggas in i bokningssystemet.

OBS vid spel inomhus: vid dåligt väder kan träningar, seriematcher eventuellt behöva flyttas till Lambihallen och då har dessa företräde framför redan gjorda bokningar. Drabbade får givetvis pengarna tillbaka till sitt spelkonto.

Vid frågor kontakta MTK´s bokningsansvariga Johan Wulcan 070-5518691, Magnus Olsson 073-7334320, This is a mailto link

MTK hälsar alla välkomna till Alhagens grusbanor!

MVH
MARIESTADS TENNISKLUBB