MTK har haft årsmöte

20 MAR 2013 23:20

Kjell-Åke Nilsson fick förnyat förtroende som MTK´s ordförande. Marlene Larsson slutar efter många år i styrelsen och avtackades på årsmötet med blommor. Ulf Erlandsson är ny sekreterare i styrelsen.

• Skapad: 20 MAR 2013 23:20

Det var sedvanliga årsmötesförhandlingar på onsdagskvällen där ordförande Kjell-Åke höll i klubban som vanligt och hälsade alla välkomna. Det var en lugn tillställning, inga motioner hade inkommit. Det hela började med en trevlig fika.

Verksamhetsberättelsen gicks igenom.

Medlemsavgifterna fastställdes och kvarstår på samma nivå som tidigare.

Kjell-Åke Nilsson omvaldes som MTK´s ordförande.

Tre ledamöter valdes på 2 år: Magnus Olsson, Johan Wulcan och Ulf Erlandsson. Ulf Erlandsson är för övrigt ny i styrelsen och hälsas välkommen till det nya jobbet som sekreterare!

Övriga ledamöter omvaldes på 1 år: Jocke Jansson, Tomas Johansson och Eva-Lotth Moberg.

(En sned könsfördelning i styrelsen kan konstateras, vilket klubben får rätta till i framtiden).

Juniorkommitté valdes och består av: Anna Bergman, Fredrik Grahn, Ann-Sofie Lund, Mikael Nordin, Irina Kitaeva och Magnus Olsson (fler kan komma att tillfrågas). Alla nya i kommittén hälsas välkomna!

Tävlingskommitté valdes och består av Per Hagejärd, Kjell-Åke Nilsson, Magnus Olsson och Ulf Erlandsson.

Motion, anläggning och kiosk ligger på styrelsen.

Till revisorer valdes Anna Lena Tordby och Anders Eklund.

På punkten övriga frågor diskuterades Alhagens framtid mm.

Årsmötet avslutades med att Marlene Larsson avtackades med blommar.

Mariestads Tennisklubb riktar ett stort TACK till Marlene för tiden i styrelsen som sekreterare som hon gjort med bravur. Marlene har funnits i klubben länge och varit med i de flesta kommittér, men allt har ett slut ...

Nåja, nästan. Marlene valdes nämligen in i valberedningen.

I alla fall så hoppas vi att Marlene dyker upp då och då i hallen och hälsar på.

Skribent: Webbmaster