MTK Höstlotteri 2012

06 NOV 2012 15:35
Nu är det dags för MTK´s lotteri med fina priser från Norlanders. Lotteriet är en viktig inkomtskälla för klubben så vi hoppas så klart att alla ställer upp så att ALLA lotter blir sålda!
  • Skapad: 06 NOV 2012 15:35

Utdelning av lotterna kommer att ske under vecka 45-46.

Lotterna kostar 25 kr och vi har 2000 lotter vilket vi hoppas kommer gå bra.

Inlämning av sålda lotteriblock görs genom att lägga dem i den gröna brevlådan i tennishallen.

Betalning av de sålda lotterna görs till MTK´s bankgiro: 823-7224.

Sista inlämningsdag av sålda lotteriblock är den 15 dec.

Dragning sker den 16 dec.

höstlotteri 2012

Säljtävling. Den som säljer flest lotter vinner en valfri RYGGSÄCK ur tennisshopen sponsrat av Carins Tennis och Sport. Så tag chansen att vinna en ny fräsch tennisryggsäck! Kontakta någon ur säljgruppen nedan för att få mer lotter till säljtävlingen.

Vid eventuella frågor kotakta:

Magnus Olsson  073-7334320

Johan Wulcan  070-5518691