MTK´S HÖSTLOTTERI 2015

17 OKT 2015 14:25
Nu startar MTK´s höstlotteri 2015 med fina vinster från Norlanders. Alla pengar går oavkortat till klubbens barn- och ungdomsverksamhet, juniorläger och tävlingsresor! Vi har 2000 lotter att sälja och ju mer lotter vi säljer desto mer pengar till klubbens juniorer. Så stötta klubben genom att sälja och köpa lotter!
  • Skapad: 17 OKT 2015 14:25

19/10 börjar vi dela ut lotterna.

12/12 är sista dagen att lämna in sålda lotteriblock. Lägg lotteriblocken i den gröna brevlådan i tennishallen. Redovisa genom att betala in sålda lotteriblock till MTK´s bankgiro: 823-7224.

13/12: dragnig i tennishallen. Vinnare meddelas via telefon och dragning publiceras i Mariestadstidningen 17/12.

Vid frågor eller om du har slut på lotter och vill ha fler tveka inte att kontakta kluibbens lotteriansvariga Ulf Erlandsson 076-3403123 eller Magnus Olsson 073-7334320.

MVH Marierstads Tennisklubb