Newbody

03 MAR 2015 13:50
Dags att logga in på newbody.se. Hej alla i Mariestads Tennisklubb!
Nu är det dags att starta vår Newbodyförsäljning och tillsammans tjäna rejält med pengar till våra mål. Kataloger finns i tennishallen!
  • Skapad: 03 MAR 2015 13:50

I katalogen hittar du information om hur försäjningen går till. Där finns också datum och inloggningsuppgifter när du loggar in på www.newbody.se.

Jag är kontaktperson och håller i försäljningen. Du kan alltid höra av dig till mig om du undrar över något. Du når mig på telefon 070-6330899 eller This is a mailto link.
Dina inloggningsuppgifter till newbody.se
Användar-ID: YC745465
Lösenord: mbksidut

Dessa använder du endast första gången du loggar in. Du kommer sedan att välja ett nytt användarnamn och lösenord.

Säljschema:
23-feb Startdatum. Börja med att logga in på newbody.se
19-mar Sista dag att slutföra din beställning på newbody.se
V 14-15 De produkter du beställt finns att hämta för utdelning
Datum för redovisning av pengarna meddelas av mig senare.

Lycka till!
Hälsningar Evalotth Moberg