Newbody

12 FEB 2014 11:04
Hej alla i Mariestads TK! Den 17 februari startar MTK´s försäljning av Newbody-produkter. Riktigt bra kvalitetsprodukter för både barn, ungdomar och vuxna! Alla paket kostar 150 kr och klubbens tjänar 37 kr/pkt. Kataloger med info kommer att finnas tillgängliga i tennishallen fr.o.m. 17 feb. Sista dag att slutföra beställningar är 17 mars.
  • Skapad: 12 FEB 2014 11:04

Gå direkt till Newbody´s hemsida här...

Läs allt om hur det går till här nedan.

Klicka på bilden/infobladet nedan för att se den i PDF-format.

Newbody 2014 säljinfo (skärmklipp)