norlanders

Norlanderslotterna gav en vinst till klubben på 22 470 kr!

18 JAN 2012 21:21
Norlanderslotterna gav en fint tillskott till klubbkassan. Hela 22 470 kr! Ett stort tack till alla som sålt och köpt lotter! Klubben tackar också NORLANDERS och Susanne Hedman, utan er hade det inte blivit nått!
  • Skapad: 18 JAN 2012 21:21

Många har sålt lotter och gjort det riktigt bra! Det blev ett tillskott till klubbkassan på 22 470 kr! Ett stort tack till alla som hjälpt till och självklart också till NORLANDERS och Susanne Hedman. Det betyder mycket för klubben!