Nu löser man medlemskap enbart via MTK´s bokningssystem!

09 JAN 2012 19:31
Från och med 2012 löser man medlemskap på MTK´s bokningssida. Medlemskapet gäller 12 månader från dagen man betalat in och är alltså inte längre bundet till kalenderår.
  • Uppdaterad: 29 APR 2014 10:52

Du som deltar i träningsverksamheten, eller du som bara vill stödja Mariestads Tennisklubb, glöm ej att lösa medlemskap!

Som medlem har du även möjlighet att boka tennistider till ett lägre pris.

Medlemskapet löser du nu enbart via MTK´s bokningssystem. Klicka HÄR!

Nytt fr.o.m. 1 januari 2012 är att medlemskapet gäller löpande ett år framåt (från det datum du betalat in) och är alltså inte bundet till kalenderår.

FÖLJANDE AVGIFTER FÖR MEDLEMSKAP GÄLLER:

Senior 300:-
Junior 175:- (18 år och yngre)
Familj* 450:-

* På bokningssidan kan du själv avgöra vilka som tillhör familjemedlemskapet.

Obs! När man löser familjemedlemskap är det enklast om alla i familjen registrerar sig var för sig först. Sedan lägger den som betalat familjemedlemskapet till dessa och uppdaterar sen familjemedlemskapet.

VÄLKOMMEN ATT BLI MEDLEM I MARIESTADS TENNISKLUBB!

Mariestads Tennisklubb / Styrelsen

Skribent: Kjell-Åke Nilsson