Nyhetsbrev från MTK

27 JUN 2017 20:41
Inför sommaren önskar styrelsen i Mariestads tennisklubb informera medlemmarna om sammansättningen i styrelsen, och lite om hur vi och våra kommittéer jobbar och hur vi ser oss framtiden an i klubben.
  • Skapad: 27 JUN 2017 20:41

Du finner därför, bifogat till detta brev, ett nyhetsbrev med information om detta.

Vi hoppas att du ska finna det läsvärt och ber samtidigt att få passa på att önska en trevlig sommar och på återseende efter sommaruppehållet.  :-)

Nyhetsbrev (PDF)

//Styrelsen."