Pernilla & Carin avslutade serien med vinst!

09 MAR 2013 22:13
Det blev seger i sista serieomgången mot Kungsbacka TK i Svenska Tenniserien Damer 40 och därmed hänger MTK-laget kvar i Div 1.
  • Skapad: 09 MAR 2013 22:13

Pernilla Ekström vann sin match med siffrorna 6-1, 6-0. Carin Nilsson fick däremot kämpa lite hårdare efter att ha legat under i båda seten men lyckades vända och vann med 6-4, 6-3. Den avslutande dubbeln vann Mariestadslaget med 6-3, 6-1.

Mycket starkt jobbat genom hela serien av laget!

Skribent: Webbmaster