SALK-äventyr

08 JAN 2014 22:49
Två MTKare var med i årets upplaga i SALK Open i Stockholm, världens största juniortävling inomhus med över 1100 deltagare i olika klasser. Alfred Hagejärd deltog i PS12 och Julia Nilsson i FS14. Det var även fint besök i SALK-hallen under tävlingen, där bröderna Hagejärd fick träffa självaste Björn Borg (se bilden).
  • Skapad: 08 JAN 2014 22:49

Alfred deltog i PS12, där han vann första 1:a omgången med 6-2, 6-2, där motståndaren var Dimitrios Tsantaridis från Uppsala TK. I 2:a omgången stod Nikolas Tvedt, Oslo TK för motståndet, efter en jämn 3-setare föll Alfred med 7-6, 1-6, 2-6.

För Julia Nilsson blev det förlust med 6-0, 6-4 i första omgången mot 3:e seedade i tävlingen. Men Julia stannade kvar i två dagar och såg på tennis i SALK-hallen. Tennis Väst hade även inbollning på matchdagen tidigt på morgonen som Julia deltog på.