Samuel Nordin och Alexandra Jansson segrade i Falköping

03 JUL 2014 11:38
Flera MTKare deltog i Falköpings Tennisvecka. Samuel Nordin fick mottaga två pokaler då han blev 1:a i PS12 och 2:a i PD12 ihop med Anton Jansson. Alexandra Jansson spelade även hon bra tennis och slutade som 1:a i FS12.
  • Skapad: 03 JUL 2014 11:38

Samuel visade prov på styrka genom att vinna 3 jämna poolmatcher och gick därmed vidare till slutspelet. Även här blev det siffermässigt jämnt i mtcherna men där Samuel drog det längsta strået. I finalmatchen mot Albert Ryding vann Samuel med siffrorna 10-8, 10-8. Starkt jobbat!

Även för Alexandra blev det slutseger. Segrare i poolen. Sedan vann hon semifinalen mot svåra Moa Nilsson från Lidköping. I final ställdes Alexandra mot Ann-Christine Karam från Trollhättans TK. Alexandra vann med siffrorna 10-4, 10-4. Det var förövrigt Alexandras 3:e final under kort tid. 1:a i Delfoi Cup, 2:a i Lambi och nu 1:a i Falköpings Tennisvecka.