Hoppa till sidans innehåll

Seriespelet äntligen igång!

13 MAJ 2012 15:21
Maj är seriemånad och MTK har flera lag med i Västserien. På bilden ovan syns Julia Nilsson, Emma Jansson och Sandra Erlandsson som spelar F14 Div 1.
  • Skapad: 13 MAJ 2012 15:21

På hemmaplan besegrade F14-laget Hammarö TK med 3-0 i matcher. Dagen innan blev det förlust med 1-2 mot Kristinehamn som ser ut att bli svårslagna.

MTK´s F12  mötte Hammarö på bortaplan och det blev seger 2-1 till MTK. Spelarna i laget är Ida Berzell, Fanny Hedman, Ebba Juhlin och Beata Bäckström Bergman.

MTK´s Damer Elit skulle mött Borås men det blev inställt pga sjukdomar.

Och klockan 9 på lördagsmorgonen möttes MTK´s P 10 lag 2 och 3 i ett derby. Gråkallt och med regnet hängandes i luften. I den första singeln möttes Anton Jansson och Noel Kindbom som slutade 6-3, 6-3. Samuel Nordin fick möta Philip Hillqvist och vann med 6-2, 6-2. William Alvila fick Carl Reinart som motståndare och tog hem segern med 6-2, 6-2. I dubbeln blev det Anton/ Samuel mot Noel/Philip och matchen slutade med resultatet 6-4, 6-4.

Senare samma dag var kom Lidköpings TK på besök för att möta MTK´s F10:or. Laget består av Alexandra Jansson, Hilda Grahn, Ella Nilsson och Melinda Edvinsson. MTK förlorade med 4-0 men spelade riktigt bra tennis.

På onsdag kl. 17:00 spelar MTK´s P12 lag hemmamatch.

Hemsidan uppmuntrar alla lagledare att skicka in bilder med lite info.

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen