Seriespel P/F10

30 MAJ 2012 10:10
Söndagen 27/5 spelade MTK Lag 3 borta mot Tidaholm Lag 1.
  • Skapad: 30 MAJ 2012 10:10

Strålande sol mötte spelarna. Anton Jansson var utlånad och spelade en mycket jämn match mot Love Ahrenbeck som slutade : 4-6,2-6. Philip Hillqvist fick möta Nova Josefsson med mycket bra bollspel men slutade : 4-6, 3-6. Anton Lundell mötte Sara Hagefeldt där det blev en lång match med mycket bra returer men slutade : 2-6,2-6. Dubbeln föll på Anton J och Philip som fick möta sina singelspelare, Love och Nova, det blev ett mycket spännande match som slutade med vinst till MTK med : 7-5, 2-6, 9-11.

Efter en lång dag på planen belönades det tre tappra med glass innan hemfärd.

Skribent: Webbmaster