SM-GULD TILL PERNILLA EKSTRÖM

21 FEB 2012 14:20
GULD, SILVER och BRONS till Pernilla Ekström när Veteran SM avgjordes i GLTK i Göteborg.
  • Skapad: 21 FEB 2012 14:20

På tisdagen avslutades Veteran SM Inne hos GLTK i Göteborg. Pernilla Ekström från Mariestads TK ställde i tävlingen upp i DS40, DD40 och Mixeddubbel. I DD40 hette dubbelpartern Stina Ekhammar och tillsammans spelade de hem ett silver. I Mixeddubbel 40/45 (tillsammans med Lars Thulander) blev det brons.

I DS40 blev det som sagt SM-GULD och enligt Svenska Tennisveteraners hemsidesredaktör Bo Hemberg var det Pernillas fina serve och fina passerslag som bidrog till att hon kunde vinna singelfinalen mot Aleta Cebare från Åkersberga TK med 6-3, 6-3.

Efter "SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD", väntade dubbelfinalen, där det tyvär blev förlust efter ett avgörande supertiebrek. Men efteråt var Pernilla förstås glad ändå:

- Känner mig nöjd. Åker härifrån med ett guld, ett silver och ett brons. Känns OK!

Grattis Pernilla, säger vi i Mariestads Tennisklubb!

Länk till resultaten i Veteran SM 2012.

Skribent: Webbmaster