Hoppa till sidans innehåll

SM-GULD TILL PERNILLA EKSTRÖM

21 FEB 2012 14:20
GULD, SILVER och BRONS till Pernilla Ekström när Veteran SM avgjordes i GLTK i Göteborg.
  • Skapad: 21 FEB 2012 14:20

På tisdagen avslutades Veteran SM Inne hos GLTK i Göteborg. Pernilla Ekström från Mariestads TK ställde i tävlingen upp i DS40, DD40 och Mixeddubbel. I DD40 hette dubbelpartern Stina Ekhammar och tillsammans spelade de hem ett silver. I Mixeddubbel 40/45 (tillsammans med Lars Thulander) blev det brons.

I DS40 blev det som sagt SM-GULD och enligt Svenska Tennisveteraners hemsidesredaktör Bo Hemberg var det Pernillas fina serve och fina passerslag som bidrog till att hon kunde vinna singelfinalen mot Aleta Cebare från Åkersberga TK med 6-3, 6-3.

Efter "SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD", väntade dubbelfinalen, där det tyvär blev förlust efter ett avgörande supertiebrek. Men efteråt var Pernilla förstås glad ändå:

- Känner mig nöjd. Åker härifrån med ett guld, ett silver och ett brons. Känns OK!

Grattis Pernilla, säger vi i Mariestads Tennisklubb!

 

Länk till resultaten i Veteran SM 2012. 

 

 

Skribent: Webbmaster

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen