Sommarkort!

03 MAJ 2017 23:46
Sommarkort för junior och vuxna finns nu att köpa i bokningssystemet för perioden 1 maj - 31 augusti.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2017 10:13

Genom att köpa sommarkort kan man boka sina tider gratis i bokningssystemet och kan spela med valfria spelare. Man kan boka både utomhusbanor och inomhusbanor. För att kunna köpa kortet måste man först bli medlem. Kortet är personligt och innehavaren måste vara en på banan. Kortet gäller från 1 maj - 31 augusti. Man kan boka max 1 timma åt gången fram till och med 16 juni och därefter max 2 timmar åt gången. Man kan självklart boka ytterligare en timma direkt efter speltidens slut och fortsätta spela om banan är ledig.

Sommarkort köper man direkt i MTK´s bokningssystem: www.bokatennis.nu/mariestadstk/