Nya tävlingsframgångar

05 JAN 2016 21:40
Anton Jansson har efter bra spel vunnit Tomtecupen i Skövde.
  • Skapad: 05 JAN 2016 21:40

Anton Jansson vann efter bra spel PS13B i Tomtecupen som spelade i Skövde 29-30 december. Anton inledde mot Gustav Andersson Hjo TK vilket till sist visade sig bli den tuffaste matchen för att vinna tävlingen. Anton vann med 7-5 7-6 efter att haft setbollar emot sig i andra sets tiebreak som slutade 12-10. Efterföljande dag spelades sedan kvartsfinal (Anton Höckerfeldt Skara TK 6-4 7-5), semifinal (Adam Henriksson Ulricehamn TK 6-3, 6-1) och slutligen finalen mot Petter Claesson från Jönköpings TK (6-1, 6-1). Bakom vinsterna låg ett säkert spel med få misstag plus att Anton lyckades hålla koncentrationen på ett bra sätt genom hela matcherna.

Skribent: Pernilla Ekström