Tävlingsresor: planera in dessa datum i sommar!

12 MAR 2015 15:48
Vi kommer att åka på två tävlingsresor i sommar. Falkenberg 4-7 juli (prel.) och Strömstad 11-18 juli.
  • Skapad: 12 MAR 2015 15:48

Falkenberg 4-7 juli ca, vet ej exakt ännu när klasserna går. Denna resa kommer endast tävlingsgruppens spelare bli inbjudna till, tävlingen är en svårare tävling. Tino och Daniel kommer följa med som tränare, vi kommer bo på Vandrarhem, äta morgon o kväll på vandrarhemmet, lunchpengar tar man med själv för lunch vid banorna. Anmälan betalar man själv. Kostnad 1500-2000 kr. Resan är utan föräldrar.

Mer info när affischen kommer.

Strömstad 11-18 juli, Detta är en bra tävling för alla spelare i klubben, det finns alla klasser. Tino, Daniel, Carin och Pernilla är med som tränare. Några föräldrar ev till de yngsta spelarna kan behövas som hjälp annars är resan utan föräldrar. Vi kommer bo i tennishallen och äta där morgon o kväll men egna pengar till lunch skall man ha med för då äter vi ute på matställe. Anmälan betalar man själv. Kostnad 1500-2000 kr för 5 dagar.

Mer info när affischen kommer.

Vi kommer givetvis även träna så mycket som går på lägren

Klubben går in med 300 kr på varje deltagare på båda lägren !!!!

För er som kommer spela Båstadtennis finns möjlighet att bo i hus med Vänersborgs TK och Tobias Nilsson, mer info kommer ang detta.

Och utöver detta så glöm ej Hunnebolägren V 31. De yngre mån-onsdag och de äldre onsdag-fredag. Tino och Daniel kommer finnas med där som tränare.

Hoppas så många som möjligt följer med på tävlingarna, vi vet ju sedan två år tillbaka att Hallowen är jättekul så därför prövar vi även sommarresor i år !!! Och jättebra när tränarna är med och ser spelarna spela matcher, inte bara i träning.

/Carin