Tävlingsframgångar för MTK juniorer

12 AUG 2015 16:20
Tre av våra duktiga juniorer har varit och tävlat i Hjo. Olle Eriksson och Samuel Nordin avgick med seger i sina klasser. Anton Jansson lyckades knipa två silver.
  • Skapad: 12 AUG 2015 16:20

Olle Eriksson tog sin första turnerings seger i Sprintpoolscupen Hjo i klassen P9 han besegrade i tur och ordning först Isak Strand från Skultorp med 10-5, 4-10 , 10-6 därefter Edvin Zander från Hjo. I sista matchen vann Olle över Marcus Sehlstedt från Tabergsdalen med 10-8, 10-2. Turneringssegern var därmed klar för Olle som spelat mycket bra under hela turnering och var mycket nöjd när han åkte hem med seger pokalen.

Samuel Nordin vann också i samma tävling P13 där han i finalen slog klubbkompisen Anton Jansson efter stabilt spel turneringen igenom av Samuel.

Anton Jansson gick även till final i P11 där Arvid Ryding Lidköping blev för svår för dagen, dock en stark insats av Anton med två finalplatser platser i turneringen.

Skribent: Pernilla Ekström