Tennisläger på hemmaplan under jullovet!

08 JAN 2014 15:54
Ett kanonkul läger på hemmaplan genomfördes under två dagar. MTK´s tränare Carin Nilsson, Joakim Johansson och Ida Gustavsson höll i ledarskapet. 18 MTKare från 6 år upp till 15 år deltog. För några av de yngre deltagarna var det en ny och spännande och lärorik upplevelse eftersom det var deras första tennisläger någonsin, men säkert inte sista!
  • Skapad: 08 JAN 2014 15:54

Deltagarna sov på läktaren. Mat, fika, frukost och kvällsmys, mycket tennisträning och matchspel stod på programmet. Dessutom genomfördes en pingisturnering.

Enligt Carin Nilsson har alla gjort jättebra ifrån sig!

Nästa hemmaläger för MTK´s juniorer blir gruslägret i slutet av april, på nya banor!