Tioträffen

17 FEB 2013 10:02
MTK hade två lag med i årets upplaga av Tioträffen.
  • Skapad: 17 FEB 2013 10:02

MTK´s yngre juniorer har nu spelat färdigt sina matcher i årets upplaga av Tioträffen. Föutom inbördes möte har MTK lagen spelat mot Hjo TK, Falköpings TK och Lidköpings TK. Vid sista tillfället delades plaketter från Svensk Tennis Väst ut till alla spelare.

Deltagare i lag Mariestad/Alhagen heter Noel Kindbom, Anna Berzell, Johanna Bergquist, Hugo Eklöf, Ellen Eklöf och Philip Hillqvist.

Deltagarna i lag Mariestad heter Anton Lundell, Anton Jansson, Edvin Gladh, Kevin Söderström, Sigvard Lindell och Oskar Dahlberg

Tioträffen Lag Mariestad Alhagen 2013

Tiofräffen 2013 Lag Mariestad