TioTräffen 2012

18 JAN 2012 12:07
TioTräffen, en lagtävling för pojkar och flickor högst 10 år gamla, drar igång i slutet av januari. MTK har två lag anmälda.
  • Skapad: 18 JAN 2012 12:07

TioTräffen arrangeras av Region Väst och regionens klubbar får mötas i ett antal lagmatcher. En lagmatch består av 4 singlar och 2 dubblar. Varje lag spelar 4 lagmatcher. Detta innebär att spelarna i MTK´s två lag tillsammans kommer att få spela totalt 48 tennismatcher. Alla som deltar i TioTräffen får en Plakett.