Träningsinformation innesäsongen hösten 2014

15 AUG 2014 23:05
Hej alla elever! Hoppas sommaren varit bra! Nu är det dags att tänka på höstens tennis. Innesäsongen startar v 36 och håller på t.om. v 51. Obs: det är två veckor kvar på utomhussäsongen som börjar nästa vecka!
  • Skapad: 15 AUG 2014 23:05

Inga förändringar på tränarfronten kommer det bli till hösten, Jocke fortsätter som ansvarig juniortränare. Jag själv ( Carin ) kommer ansvara för vuxenträningarna . Daniel och Natalie kommer finnas med hela tiden på mycket av timmarna. Daniel kommer även att ansvara för shopen. Emma och Hanna kommer också ha några juniortimmar var.

All nybörjarträning kommer jag själv ta hand om på lördagar tillsammans med Daniel, Natalie, Hanna o Emma. start v 38.

Innesäsongen startar v 36 och håller på tom v 51 med uppehåll för höstlov.

Joakim kommer jobba måndag, tisdag och fredag så dessa dagar har ni juniorer att välja på.

Ni som tävlar kommer vi lägga in på matchträning på onsdagar 16-18 utöver detta. Följande uppdelning på grupper kommer att finnas. Efter detta kommer ni delas i grupper.

Tävlingsgrupp: 3 tim och mer

Maxigrupp (75 % boll): 1-2 tim

Midigrupp (50 % boll): 1-2 tim

Träningsgrupp (tävlar lite): 1-3 tim

Maila in senast 24 augusti antal tillfällen och dagar ni vill träna och om ni vill träna med speciell kompis. Ange tidigaste tid på dagen ni kan träna. Joakim börjar tidigt så bra möjligheter till träning tidigt på dagen !

Vuxentennis !

Ni vuxna kan välja på tisdag och torsdag mellan 18 och 22. Och måndag mellan 20-22. Ev kan tid på lördagmorgon finnas. Tänk på att maila in snabbt svar för att få den tid ni vill ha(först till kvarn…). Många vill ha plats, över 100 vuxenelever var vi förra säsongen. Ange om det är någon speciell kompis du vill träna med….och hur många tillfällen ni vill spela. En del vuxna kommer även i fortsättningen placeras i blandjuniorgrupper, för bla juniorsparring. Finns intresse för helgspel så skriv vad ni önskar så får vi se om detta kan ordnas. Nytt för i höst! Cardiotennis (sök på Youtube så ser ni vad det är!)

Priser vuxentennis

1 tim/v 1000 kr

2 tim/v 1700 kr

Priser juniortennis

1 tim/v 750 kr

2 tim/v 1200 kr

3 tim/v 1400 kr

4 tim/v 1700 kr

5 tim /v 2150 kr

Faktura kommer mailas ut med förfallodag den 10 september.

OBS ! Alla som tränar i grupper i Mariestads Tk måste vara medlemmar.

Betalas in till Mariestads Tk, se hemsidan.

BLI VÄN MED OSS PÅ FACEBOOK

Carin Nilsson, Mariestads TK