Hoppa till sidans innehåll

Träningsinformation utesäsongen 2018

06 APR 2018 12:23
Hej alla elever! Nu närmar sig utesäsongen och utespel i Alhagen! Jag hoppas dom flesta vill fortsätta att spela utomhus på våra fina utebanor. Mycket mjuka och sköna banor att spela på.
  • Skapad: 06 APR 2018 12:23

Jag kommer inte ändra på så mycket i grupperna, bara lite här och var där det behövs, om ni inte har egna önskemål, har ni det eller inte vill spela utesäsongen vill jag ni mailar mig och talar om det. Jag försöker ändra efter era önskemål så gott som går. OBS! OBS! Annars samma grupper och tränare som inne. Men inte lördagar. Ni vuxna som spelat dessa tider lägger jag in på lite olika tider i veckan så har ni önskemål om dag o tid så hör av er snarast.

Alla juniorer som spelat på lördagar har jag också lagt in i veckans schema måndag, tisdag alt torsdag, lite olika tider beroende på i vilken grupp jag tycker ni passar spelmässigt och åldersmässigt. Prata med mig eller maila mig om ni har egna önskemål på dagar och tider eller undrar vilken tid jag lagt in er. Ni som spelar fotboll på sommaren kolla redan nu så det inte krockar.

OBS! uteschemat skickar jag ut 20 april.

Säsongen startar V 17 – V 24 med uppehåll för semester. Sedan två veckor utomhus V 34 - V 35.

Ingen träning 30 april och 1 Maj och 10 - 11 Maj Kristihimmelfärds dag, ni som tränar då får spela igen detta tillfälle när det passar annan dag.

Nytt avtal är nu även skrivet med en tränare som kommer träna er som ingår i tävlingsgruppen och tränar 3 - 4 ggr i veckan och ni som tävlar i Maxigruppen. Han börjar 1 september och är här två dagar i veckan. 1 maj kommer mer information om vem han är.

/Carin

Skribent: Magnus Olsson
E-post: Adressen Gömd

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen