Sommaravslutningen 2017

12 JUL 2017 14:03
Motionskommittén anordnade sommaravslutning för vuxenspelare och uppslutningen var god med 21 spelare som möttes i jämna och underhållande dubbelmatcher.
  • Skapad: 12 JUL 2017 14:03

Efter idel muntra tillrop och imponerande bolldueller stod slutligen Håkan och Alex som vinnare i denna prestigelösa tillställning. Vinsten, bestående av en egenhändigt (av Pelle) framodlad Pepperoniplanta mottogs under högtidliga former av vinnarlaget, där ordförande fick det ärofyllda uppdraget att säga några väl valda ord. Efter prisutdelningen fortsatte festligheterna med grillning och muntra diskussioner. Förhoppningsvis så kan detta bli en tradition!