Svensk Tennis Väst

Erbjudandet gäller alla barn som har spelat SO Tour under 2021 och 2022

Under helgen körs tränarkursen Multi skillz Tennis i Vänersborg.

Västserien är lottad!

(2022-09-20 10:23)
Västserien inomhus är lottad och vi kan konstatera att serien ökar i antal lag!

Höstens omgång av SO Tour tävlingar är uppdaterade.

Klart för spel i RM

(2022-08-05 14:50)
Lottningen till Regionmästerskapen utomhus 2022 är klar.

Regionmästerskapen avgörs i mitten av augusti och sista dag för anmälan är 3 augusti. Redan nu går det bra att anmäla lag till Västserien inomhus.

Jan-Gunnar fick ta emot Hederspriset för idrott på Vänersborgsgalan.

Höstens utbildningar ligger ute för anmälan. Multis Skillz Tennis har premiär och kursen är en kompletteringskurs som ingår i utbildningsprogrammet för tränare.

Under veckans tränare och ledare möte i Borås fick Alingsås tränar duo Sam Karlsson och Marcus Järrebring ta emot priset för årets serieklubb 2021

Under lördagen genomförde SvTF Väst sitt ordinarie årsmöte.

Elfsborgs Tennis söker två tränare till hösten

SO Tourens Arena Tennis bjöd på en stor tennisfest i helgen när Sveriges största minitennistävling genomfördes i Vänersborg.

Ljungskile TF, Stenungsunds TK och Lilla Edets TK söker motiverade tennistränare

SvTF Bastränarutbildning är det första steget i utbildningsprogrammet för tränare. Kursen ersätter de tidigare utbildningarna Tennisens plattform och TGU 1 (Tennisens Grundtränarutbildning 1).

Vera Ryding Lidköpings Tennisklubb född 2007 vann utmärkelsen årets Fair Play pris 2021. Vera var en av de fyra som nominerats till utmärkelsen och var den som fick flest röster.

Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till hemsidan@tennisklubben.se. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson

E-post: mtk@tennisklubben.se