Hoppa till sidans innehåll

TÄVLING


Mariestads Tennisklubb arrangerar flera tävlingar varje år och som spelare har du möjlighet att representera klubben både individuellt och i lag.

Har du som spelare eller förälder några frågor om att börja tävla eller vilka tävlingar som är aktuella eller lämpliga så kan du alltid prata med klubbens tränare.

I menyn till vänster hittar du tävlingar som klubben arrangerar.

På länken här under hittar du tävlingar som arrangeras i Sverige:

http://svtf.tournamentsoftware.com/home

Läs mer om om att tävla på tennis.se: https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/


Har du varit med i en tennistävling?

Ett av målen med MTK´s verksamhet är att vi ska synas mer i media, för att skapa god publicitet kring klubben. Som en del i detta vill vi uppmana alla som når till semifinal och/eller final i en tävling att skicka information och gärna en bild gällande detta till This is a mailto link samt en kopia till This is a mailto link. Vi kommer därefter att försöka sammanställa det och skicka in till Mariestads Tidningen samt lägga upp injformationen här på hemsidan.

Vill du får du gärna lägga ut det på MTK´s facebookgrupp!

Vi vill också gärna få in bilder och textförslag när det gäller andra händelser så som t.ex. klubbresor, läger etc. Har du bilder och några textförslag så skicka gärna in det till This is a mailto link och This is a mailto link.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 20:59
E-post: This is a mailto link

tävlingonline

svenska tennisförbundet

sisu


Gå med i MTK´s facebookgrupp

facebook


Vill du få något publicerat på hemsidan eller har synpunkter på hemsidan så får du mer än gärna skicka ett mail till This is a mailto link. /MTK´s hemsidesansvarig Magnus Olsson


Har du varit med i en tennistävling? Då får du gärna skicka bild och text till resultat@tennisklubben, så försöker vi sammanställa och skicka det till Mariestads Tidningen samt lägger upp info här på hemisidan.


 

Postadress:
Mariestads TK - Tennis
Johannesbergsgatan 21
54233 Mariestad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

SPONSORER

Metsä

Calida

prästgården

ica oxen